Búvárkodás máltán

Búvárkodás

Csodálatos tengeri élővilág

Búvárkodás, búvároktatás

Málta már az 1960-as évek óta fontos búvárkodási célpont, amikor az első búvárközpontok megnyíltak. Az ország természeti szépsége és bőséges víz alatti élővilága egyre több búvárt vonzott; a búváripar fejlődött, és a búvárkodás ma már az ország kulturális jellemzője.

A Gozón és Cominón összpontosuló búváriskolák hihetetlen élményeket kínálnak mind a kezdőknek, mind a profiknak. A kezdő és kevésbé tapasztalt búvárok szakértő búvárok kíséretében próbamerülésekre indulhatnak. Ha már tapasztaltak, hadd emlékeztessük önöket, hogy az éjszakai búvárkodás Máltán igen híres.

Egy hasznos emlékeztető: Ha kísérő nélkül szeretne Máltán búvárkodni, búvárkodási engedélyt kell szereznie a máltai kormánytól, vagy be kell mutatnia a CMAS-nak megfelelő 2 csillagos búvárigazolást.

Csodálatos tengeri élővilág

PRO és kezdő búvárkodás

PADI szabvány szerinti búvártanfolyamokat szervezünk a Máltán a Földközi-tenger gyöngyszemén.

A tanfolyamokat nagyon kis csoportokban, általában legfeljebb öt fővel végezzük. Minden tanfolyam a PADI, a világ legnagyobb búvárszövetségének szabványait követi; a tanfolyam elvégzése után a résztvevők megkapják a PADI kártyát, amely lehetővé teszi a búvárkodást és a felszerelés bérlését bárhol a világon. Az oktatók több éves tapasztalattal rendelkeznek, és garantálják, hogy a tanfolyamok a legmagasabb színvonalat képviselik, a kis csoportok pedig biztosítják, hogy a résztvevők jól érezzék magukat. A kezdő tanfolyamot (OWD) minden hétvégén tartják, a többi haladó tanfolyamra pedig legalább havonta egyszer kerül sor.

A tanfolyamra csak fürdőruhára és törölközőre van szükséged, a többi felszerelésről mi gondoskodunk!

A Málta körüli vizekben virágzik a tengeri élet. Néhány igazán klassz víz alatti romot és látnivalót is láthatunk, különösen Gozo szigetén.

Búvárkodjon, ha rendelkezik képesítéssel és tapasztalattal, vagy maradjon a felszín közeli búvárkodásnál, ha valami olcsóbbat és egyszerűbbet keres.

Iratkozzon fel különleges ajánlatainkra

Molestie amet tempor, diam id magna ridiculus tincidunt cursus curabitur non ipsum mattis in vel venenatis nam enim facilisis mi, egestas metus, nunc at.